In urma anuntului facut de ministrul Finantelor, Anca Dragu, potrivit caruia proiectul de lege privind redeventele este finalizat, propunand mentinerea acestora si a deductibilitatii pentru offshore, fostul premier Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa tehnocratilor, scrie b1.ro.

"Sa vorbim de lucruri foarte seriose si grave - decizii ale Guvernului 'Tehnocratilor' Dacian Ciolos care privesc soarta Romaniei pe termen mediu si lung :

1. Nivelul redeventelor incasate pentru resursele naturale apartinand Statului Roman :

- in 2014-2015 am fost criticat extrem de dur de PNL pe subiectul redeventelor- ca sunt corupt de firmele din energie, ca tin cu austriecii sau kazacii, bla bla! Desi noi am facut proiectul de lege criticile nu s-au oprit !
- acum Guvernul Ciolos anunta public ca aceste redevente raman neschimbate

2. Guvernul Ciolos tocmai a prezentat public Strategia Energetica a Romaniei pana in 2030 :
- productia pe carbune este principala victima - CE OLTENIA si CE HUNEDOARA sunt practic condamnate la moarte
- energia pe carbune va fi compensata de noi capacitati de productie de energie regenerabila la preturi foarte mari
- pretul pentru populatie creste cu 50% / cel pentru companii si productie industriala circa 20%

Vorbe mari fara acoperire / decizii luate fara cap si fara nicio consultare / greseli pe care nu mai putem sa le indreptam mai tarziu!!! Si chiar trebuie sa continuam cu Ciolos si tehnocratii?!??", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.