Fostul premier, Victor Ponta lanseaza un nou atac dur la adresa adversarilor din politica, realizand o comparatie intre tara noastra si SUA, noteaza stiripesurse.ro.

"In anumite situatii Romania seamana cu America / din pacate in sens negativ! O sa va explic mai jos la ce ma refer!

In mod intentionat primele mele actiuni din aceasta campanie electorala au fost in Hunedoara, Targu Jiu, Otelul Rosu si Resita ! Pentru ca in aceste zone traiesc cetateni ai Romaniei care sunt cei mai amenintati de Guvernul "Tehnocrat" si politicile sale "nemtesti" antieconomice si antisociale!

Sunt romani complet abandonati si ignorati de cei care cred ca Romania incepe si se termina in Centrul Bucurestiului sau al Clujului .

Donald Trump a castigat Alegerile Prezidentiale din SUA in special prin sprijinul neasteptat si masiv al locuitorilor din ceea ce ei numesc 'Rust Belt' ('Centura Ruginita') - statele din aceasta regiune sunt denumite astfel deoarece 'au o economie in recesiune, scadere demografica, somaj accentuat, lipsa de investitii si oportunitati de afaceridezurbanizare si decadere a serviciilor sociale - totul din cauza distrugerii sectoarelor industriale si de productie care reprezentau principala activitate' !!!!

Da- descrierea de mai sus referitoare la Pennsylvania , Ohio, Michigan sau Wisconsin parca vorbeste si despre Hunedoara, Gorj sau Caras Severin (dar si depre Salaj, Maramures, Bacau, Galati, Calarasi, Brasov, Targoviste, Turnu Magurele, Valcea, si multe altele) !!! Si degeaba se dezvolta California si New York ( care normal ca au votat cu Hillary Clinton) daca milioane de oameni sunt lasati fara nicio sansa de a avea o viata decenta si un viitor predictibil!", a scris social democratul pe Facebook.

De asemenea, fostul premier vorbeste desppre viitorul guvern, actualul prim-ministru, Dacian Ciolos, fiind din nou atacat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.