Victor Ponta mentioneaza ca este singurul care posteaza pe pagina sa de Facebook si nu are ”postaci” care se ocupa de administrarea acesteia, scrie antena3.ro.

"Eu nu sunt partid politic/ nu am postaci si nici nu scrie nimeni altcineva pe pagina mea/ nu am servicii de informatii care sa imi 'pluseze' numarul de like-uri ca sa ma simt important si nici bani sa imi promovez contul de Facebook! Fac totul pe 'persoana fizica' si toate ideile bune ( ca si cele proaste) imi apartin si le asum!

Vreau sa multumesc tuturor celor 1,7 milioane (un record personal) de utilizatori Facebook care au intrat pe pagina mea sa vizualizeze filmuletul de la Targu Jiu.

Sigur ca trebuie sa impart 'meritele' cu Dl Klaus Iohannis - personaj principal al acestei postari / si inteleg foarte bine ca alaturi de cei care ma urmaresc in mod constant de data aceasta au fost si multi curiosi, interesati sau nu de politica, admiratori sau hateri, sustinatori sau postaci - eu le multumesc tuturor!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.