Liviu Dragnea a raspuns din nou la intrebarea "cine va fi nominalizarea PSD pentru premier". Insa, in ciuda faptului ca sunt primii in sondaje, cei de la PSD refuza sa spuna cine va fi premierul propus de acestia, noteaza stiripesurse.ro.

"Probabil ca pana la alegeri o sa mai raspund de o mie de ori. Mai avem putin si intram in jocul ala – rece si cald. Nu vreau sa fim acolo, oricine isi poate da cu parerea despre viitorul prim-ministru, dar cei care decid sunt romanii prin votul lor. Aceste alegeri nu sunt despre Ciolos, Iohannis sau Dragnea”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3, la emisiunea "100 de minute".

"Vom propune un premier de la PSD, priceput si cu autoritate care sa puna in practica programul de guvernare. Cand PSD a guvernat Romania a crescut. PSD are resurse umane suficiente", a adaugat presedintele PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.