Biroul Politic al PNL a votat, luni, un protocol cu Coalitia pentru Familie prin care vor sustine organizarea referendumului de revizuire a Constitutiei in privinta definirii familiei, informeaza hotnews.ro.

Avand in vedere ca a fost semnata de 3 milioane de romani, Gheorghe Falca, seful de campanie al liberalilor, a subliniat ca sustine aceasta initiativa.

In plus, potrivit calculelor PNL, referendumul ar putea avea loc in luna aprilie a anului viitor. De aseamenea, si liderul PSD, Liviu Dragnea, este de parere ca referendumul ar trebui organizat in primavara anului viitor, noteaza antena3.ro.

"Astazi, Biroul Politic National al Partidului National Liberal a decis sustinerea referendumului pentru Familie. Am votat cu o majoritate zdrobitoare ratificarea protocolului dintre PNL si Coalitia pentru Familie!", a scris deputatul PNL Daniel Gheorghe pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.