Premierul Dacian Ciolos a cerut o pozitie din partea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC), dupa ce, aflat la bordul unui avion pe o cursa interna, nu a putut achita in lei produse aflate spre vanzare, a precizat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Guvernului Liviu Iolu.

"Urmare a imposibilitatii de a achita produse in moneda nationala la bordul unui avion pe o cursa interna, premierul a cerut o pozitie de la ANPC si o analiza a legislatiei de la mai multe ministere cu atributii in domeniu", a declarat Iolu.

Potrivit unor surse, incidentul s-a produs la bordul aeronavei unei companii low cost cu care Dacian Ciolos s-a deplasat joi pe ruta Bucuresti-Timisoara.

Premierul Dacian Ciolos s-a aflat intalnit joi, la Timisoara, cu omologul sau sarb Aleksandar Vucic si a fost insotit de mai multi ministri.

Raspunsul companiei Ryanair

In prezent nu acceptam plati in lei pentru produsele achizitionate la bord; urmarim imbunatatirea fiecarui aspect al business-ului

Compania aeriana low-cost Ryanair precizeaza ca, in prezent, nu accepta plati in lei pentru produsele achizitionate la bordul aeronavelor, dar urmareste imbunatatirea fiecarui aspect al business-ului.

'Ne cerem scuze pentru incovenientele cauzate, dar, in prezent, nu acceptam plati in moneda nationala Leu (RON) pentru produsele achizitionate la bord. In continuare urmarim imbunatatirea fiecarui aspect al business-ului nostru pentru o mai buna experienta de zbor a clientilor", afirma reprezentantii companiei intr-un comunicat citat de Agerpres.

Aceste precizari vin dupa ce purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu, a declarat, vineri, ca premierul Dacian Ciolos a cerut o pozitie din partea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC), dupa ce, aflat la bordul unui avion pe o cursa interna, nu a putut achita in lei produse aflate spre vanzare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.