Fostul consilier al lui Victor Ponta, actual purtator de cuvant al PRU, a declarat la DcNews ca timp de un an a primit bani de la Soros pentru a studia in SUA.

"Dupa cum se poate vedea si din CV-ul meu, disponibil pe tot Internetul, in perioada 1997 – 1998 am primit o bursa de studii de un an, undergraduate studies, in Statele Unite, de la Fundatia Open Society Foundation, adica de la Soros. Am dat concurs, am fost sute, am castigat cinci. Singura conditie a fost ca dupa acel an sa ne intoarcem inapoi. Dintre toti cei cinci, din cate stiu, am fost singurul care s-a intors si a ramas in tara.

La vremea respectiva aveam 24 de ani, eram un student in anul 2 la facultatea de sociologie. Nu stiam cine este Soros, nu stiam despre felul in care se construiesc retelele de influenta. Eram un amarat de student sarac care, pe baza creierului sau, castigase o bursa de un an in America, El Dorado-ul acelor vremi. M-am dus, am studiat un an, a fost o experienta nemaipomenita, pe care o recomand oricui. M-am intors inapoi. Mi-am intemeiat o familie. Am facut o cariera", a spus Mirel Palada pentru DC News.

Purtatorul de cuvant al PRU a declarat ca de regula nu vorbeste despre oamenii de pe urma carora a beneficiat, dar in acest caz este cu totul si cu totul altceva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.