Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminica, la Cluj-Napoca, unde a fost intrebat cum i se pare ideea ca Dacian Ciolos sa fie premier dupa alegeri si daca l-ar sustine, ca Ciolos este o ”propunere corecta” si ca are ”o parere buna despre el”, dar ca pana la a deveni prim-ministru ”e cale lunga”, precizand ca in sondajele Uniunii acesta are ”o credibilitate buna”.

”Daca alegerile vor da un rezultatul care le da aceasta posibilitate, cred ca Dacian Ciolos este o propunere corecta. Personal am o parere buna despre el, dar de aici pana la a deveni premier dupa alegeri este cale lunga”, a declarat Kelemen Hunor, duminica, la Cluj-Napoca, intrebat cum i se pare ideea ca Ciolos sa fie premier dupa alegeri si daca l-ar sustine.

Totodata, presedintele UDMR a mai mentionat ca in sondajele Uniunii Dacian Ciolos are ”o credibilitate buna”.

”In sondajele noastre are o credibilitate buna. Nu foarte buna, dar e o credibilitate buna”, a spus Kelemen Hunor.

Duminica, la Cluj-Napoca, a avut loc lansarea candidatilor UDMR pentru alegerile parlamentare, eveniment la care au participat aproximativ 1.500 de membri de partid din toata tara, scrie News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.