Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu este de parere ca prin validarea lui Dacian Ciolos drept candidatul PNL la functia de premier, "PNL a ratificat ca nu mai este liberal", informeaza antena3.ro.
"Prin validarea lui Dacian Ciolos drept candidat de premier al PNL, Consiliul National al acestui partid a ratificat azi ceea ce stiam de mult, inca de la fuziunea cu partidul lui Traian Basescu, ca nu mai este liberal, ba mai mult, ca nu mai are niciun fel de identitate politica. Platforma 'Romania 100', creatia 'tehnocratului' Ciolos si asimilata fara rezerve de un PNL care va defila cu acest pseudo-program in campania electorala, nu are niciun fel de culoare politica. Ea se potriveste oricui si nimanui, e un fel de apa de ploaie care nu spune nimic concret si e perfecta pentru un partid ramas fara identitate, fara lideri si fara credibilitate. Cine mai poate avea incredere intr-un partid al carui presedinte spune fara sa clipeasca dupa o intalnire electorala importanta: 'Dacian Ciolos nu participa la campania electorala'? Cine mai poate avea incredere in Dacian Ciolos, atata vreme cat a declarat in repetate randuri ca nu va candida, dar a acceptat candidatura din partea PNL? Cine mai poate avea incredere intr-un partid al carui presedinte merge la Cotroceni frecvent ca sa primeasca instructiuni si ordine pentru ce trebuie sa execute partidul?", a scris Tariceanu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.