Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un atac la adresa PSD si ALDE, acuzand ca devalizeaza bugetul de stat "in numele castigarii alegerilor", scrie digi24.ro.

"Nu se mai dau galeti, zahar si ulei.

In schimb, prin actiunile PSD si ALDE din Parlament, bugetul de stat este, pur si simplu, devalizat in numele castigarii alegerilor.

Eu nu spun ca, in sectorul sanitar, in educatie sau in asistenta sociala, salariile nu trebuie marite. Dimpotriva.

Dar marea problema este daca aceste mariri sunt in acord cu resursele reale, cu nevoia de a face o distributie echilibrata intre banii dati pentru salarii si banii rezervati dezvoltarii, iar acum, este evident ca se pregateste sacrificarea investitiilor si a crearii de noi locuri de munca.

Fara investitii, tara nu se poate dezvolta, iar stimularea excesiva a consumului nu face decat sa accentueze deficitul de cont curent.
In aceste conditii, de recuperarea decalajelor fata de tarile dezvoltate nici nu mai poate fi vorba.

Daca pana acum campaniile erau sustinute cu bani din profitul firmelor, acum platile se fac din bugetul de stat.
Dragnea, Tariceanu, Ponta, Rovana Plumb si toti ai lor sunt principalii responsabili de sacrificarea investitiilor, a dezvoltarii tarii si pregatirea intrarii in criza", a scris presedintele PMP pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.