Nicusor Dan a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca partidul USR are un nou logo, pe care il vor folosi si in campania electorala.

"Acesta este noul nostru logo. Cel pe care il vom folosi in campania electorala. Unul foarte simplu si usor de folosit.

Noi l-am botezat "Steagul" - pentru ca de la asta am plecat cand l-am desenat. Orice miscare are nevoie sa se adune sub un steag si acesta este "steagul" nostru. Altii au interpretat noul logo USR ca fiind stilizarea unui banner de demonstratie sau a unei pancarte cu revendicari - e bine si asa :)

Haideti acum sa-l facem cat mai cunoscut. Cu cat mai multa lume va afla mai repede care e noul simbol USR, cu atat mai mic va fi efectul "ambuscadei legislative" generate de PSD", a scris Nicusor Dan, pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.