Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, s-a prezentat miercuri la Parchetul General pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care este cercetat pentru abuz in serviciu si instigare la fals in legatura cu teza de doctorat.

Pe 12 octombrie, Robert Negoita a fost pus sub urmarire penala de procurorii Parchetului General in dosarul de plagiat, pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, instigare la fals intelectual si uz de fals.

Potrivit Biroului de presa al Parchetului General, Robert Negoita are calitatea de suspect.

In acelasi dosar, procurorii au inceput urmarirea penala impotriva lui Ioan Dascalu, cel care a coordonat lucrarea de doctorat a lui Negoita, pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu, fals in inscrisuri sub semnatura privata, fals intelectual si uz de fals, transmite Agerpres.

Robert Negoita a devenit doctor in Stiinte Juridice in anul 2012, la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", cu teza de doctorat "Criza economico-financiara si impactul acesteia asupra echilibrului social".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.