Andrei Postolache, consilier independent in Consiliul Local din Iasi, ii cere lui Nicolae Banicioiu sa isi retraga candidatura din Iasi: „Sunteti o insulta pentru noi toti”. Fostul ministru al Sanatatii se afla pe locul al doilea pe lista PSD pentru Camera Deputatilor.

„Listele PSD si PNL sunt pline cu parasutati de la Bucuresti, dar dumneavoastra sunteti un caz aparte, o categorie speciala de insulta adusa Iasului, un nou nivel de tupeu. Ce cautati aici? Nu va e rusine sa mai candidati oriunde ar fi, dar cu atat mai mult intr-un loc de care nu va leaga nimic? Ce fel de discutie ati putut avea cu Liviu Dragnea si prin ce fel de gimnastica a bunului simt ati putut ajunge sa acceptati sa fiti pe lista PSD-ului in Iasi? De ce aici si nu in alta parte? Ati tras oare concluzia ca noua ne pasa mai putin sau doar s-a intamplat ca aici era un loc liber? Poate Mihai Chirica e mai usor de intimidat decat alti baronasi locali si s-a gasit mai usor un loc pe lista lui?”, se arata in mesajul consilierul local.

„Nu aveti ce cauta pe listele din Iasi, plecati. Cat timp sunteti aici, sunteti o insulta pentru noi toti. Ma simt personal atacat de prezenta dumneavoastra pe lista PSD Iasi si din motivul asta veti fi unul din proiectele mele personale in aceasta campanie, o sa aduc aminte tuturor de cate ori pot ca ministrul sanatatii din perioada Colectiv, care nu are nimic de a face cu Iasul, candideaza la PSD in Iasi. Da, dumneavoastra veti intra in Parlament, sunteti pe locul 2, la adapost, probabil nici nu trebuie sa va faceti campanie pe aici, dar prezenta dumneavostra pe lista din Iasi o sa-i coste pe colegii de partid voturi, iar eu o sa ma asigur ca o sa-i coste cat mai multe”, a adaugat liderul partidului Pentru Iasi.

„Gasiti o urma de curaj, de demnitate, si retrageti-va. Nu vreti sa aveti dubioasa distinctie de a fi cunoscut ca una dintre cele mai grele jigniri pe care PSD-ul le-a adus Iasului in ultimii 25 de ani. E o lista lunga, neagra si trista, pe care nu vreti sa fiti”, a precizat Andrei Postolache citat de Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.