Fostul premier Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, numindu-l pe seful statului "demagog, fariseu, mincinos exact ce modelul lui principal - Traian Băsescu", scrie dcnews.ro.

"Deci conform 'gandirii luminate' a lui Klaus Iohannis si lozincilor Propagandei Securiste ar trebui ca Doamna Clinton sa nu mai candideze pentru ca este o 'Penala'!

Si nici pe fostul Prim-Ministru al Frantei Alain Juppe (condamnat definitiv la 18 luni de inchisoare cu suspendare) nu il lasa Iohannis sa candideze - si totusi aproape sigur o sa fie ales in 2017 noul Presedinte al Republicii (si o sa se milogeasca Klaus de el sa faca o poza si sa il primeasca la masa la Paris)!

Stati sa vedeti cand o intalneste Iohannis pe penala aia de Christine Lagarde - sefa FMI, inculpata in 2015 pentru o decizie de vreo 400 milioane euro! Imediat da cu ea de pamant si ii cere demisia!

Dar o persoana despre care mai multe instante din Romania au spus clar ca a obtinut o casa cu acte false poate sa ne dea lectii!? Poate ca el e demagog, fariseu, mincinos exact ca modelul lui principal - Traian Basescu!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.