Presedintele PNL, Alina Gorghiu, subliniaza ca stanga nu este capabila sa le ofere romanilor un proiect care sa le dea incredere intr-un viitor mai bun, aratand ca partidul se comporta asemenea soferilor care "ii sicaneaza in trafic pe altii", scrie jurnalul.ro.

"PSD se comporta ca acei soferi care ii sicaneaza in trafic pe altii, pentru ca i-au deranjat cu prezenta pe sosea. Aceasta este atitudinea pe care acest partid o are fata de USR. PNL condamna practicile de hartuire a unui competitor electoral - de altfel, o dovada de slabiciune si frica.
Nu este nimic surprinzator in comportamentul PSD: la fiecare scrutin, blocarea accesului la vot al cetatenilor si intimidarea competitorilor sunt tacticile prin care PSD incearca sa evite un rezultat nefavorabil.

Stanga romaneasca nu este capabila sa le ofere romanilor un proiect care sa le dea oamenilor incredere intr-un viitor mai bun.

PNL a inteles ca romanii isi doresc innoirea clasei politice si raspunde acestei revendicari cu liste curate de candidati. PSD trebuie sa fie si va fi taxat la vot, de catre alegatorii romani: pe de o parte, pentru ca ii sfideaza si de data aceasta, punand pe liste oameni cu probleme penale; pe de alta parte, pentru ca depaseste limitele unei competitii corecte si democratice", a scris liderul liberal pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.