Consiliul local sector 1 a respins joi alocarea a 10 milioane de lei de la bugetul local pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Propunerea de alocare a fost facuta de primarul sectorului 1, Dan Tudorache. Grupurile de consilieri USB si PNL au votat impotriva alocarii acestei sume.

USB a facut un sondaj online, intreband daca cetatenii sunt de acord cu alocarea celor 10 milioane lei pentru biserica. Au participat 12.400 de utilizatori, iar 93% au votat impotriva.

Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, a mai introdus proiectul pe ordinea de zi, la alte sedinte de Consiliu local, insa a fost respins de fiecare data.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat in luna august, la propunerea primarului general Gabriela Firea, 15 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat din bugetul pe anul 2016 circa 10 milioane de lei pentru biserici. Doua milioane lei merg pentru Catedrala Mantuirii Neamului, iar restul sumei se imparte intre mai multe biserici care au nevoie de lucrari de modernizare/consolidare/constructie, transmite HotNews.

Retail jobs

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.