Nicusor Dan acuza PSD-ul ca, prin contestatii repetate, incearca sa blocheze accesul partidului sau in alegerile parlamentare, subliniind totodata ca "face acelasi lucru pe care l-a facut la alegerile prezidentiale din 2014", noteaza hotnews.ro.

"PSD incearca in mod deliberat sa blocheze accesul Uniunii Salvati Romania in alegerile parlamentare din decembrie, folosind tertipuri menite sa puna bete-n roate unui partid nou. PSD da dovada de aceeasi smechereala cu care ne-a obisnuit in ultimii ani.

Este exact acelasi lucru pe care l-a facut PSD in noiembrie 2014 la alegerile prezidentiale. Atunci a incercat sa opreasca romanii din Diaspora sa voteze, acum incearca sa opreasca un partid nou, care promoveaza valori total opuse PSD-ului, sa participe la alegeri

Nu este vorba de USR, este vorba de un drept fundamental care tine de existenta unui stat democratic – dreptul de a alege si de a fi ales", a scris liderul Uniunii Salvati Romania pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.