Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca Dacian Ciolos si Klaus Iohannis "nu au curajul" sa-si asume ca sunt implicati in campania PNL si ca sustin acest partid in alegeri.
"Amandoi ne-au mintit anul trecut, cand ne-au cerut sa-l sprijinim pe Dacian Julien Ciolos sa fie premierul Romaniei, spunand ca este un mandat limitat. Dacian Julien Ciolos a spus in grupul PSD ca nu va continua dupa mandatul acestui guvern, ca nu va candida, ca nu se va implica in politica. Lucrul acesta l-a garantat si domnul presedinte Klaus Iohannis la vremea respectiva, ca nu se va implica in politica. S-a dovedit ca au fost doi mincinosi de la inceput, doi ipocriti. Nu ma intereseaza ca s-au implicat in politica, ma intereseaza doar ca nu au curajul sa-si asume, sa spuna foarte clar ca sunt implicati in campania PNL, ca sustin PNL in aceste alegeri, sa-si asume aceste lucruri. Stau deoparte crezand ca mai pacalesc pe cineva", a precizat Dragnea la Palatul Parlamentului.

Presedintele PSD a facut aceasta precizare fiind intrebat cum comenteaza faptul ca incepand de luni Dacian Ciolos este oficial candidatul de premier al PNL in cazul in care liberalii vor castiga alegerile, transmite Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.