Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa ce presedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat ca il va propune pe Dacian Ciolos drept candidat al PNL pentru functia de prim-ministru in mandatul urmator.
"Daca nu au pe cine... Acum, sincer, pe cine voiati sa puna de la PNL prim-ministru? Pe sotul doamnei Gorghiu? Asta e, au gasit si ei pe cineva, propun...", a declarat fostul presedinte al PSD, citat de antena3.ro.

"Mi se pare ca e o minciuna si nu intamplator am comparat cu o perioada de acum 25 de ani. Si atunci ni s-a spus ca e o situatie speciala - in '89 - FSN, pana la urma s-au razgandit si au candidat. Dar atunci, cei care ii incurajau atunci si ii certau pe cei de la FSN, acum, il sustin pe domnul Ciolos de la FSN. E o minciuna, dar, daca oamenilor le place sa fie mintiti, vad ca se continua", a mai adaugat Ponta, potrivit stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.