Profesorul universitar si neurochirurgul Leon Danaila candideaza pe listele PNL pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Nascut in 1933 si absolvent al Facultatii de Medicina din Iasi si al Facultatii de Filosofie-Psihologie din Bucuresti, Leon Danaila este cel care, in 1981, a infiintat prima sectie de neurochirurgie vasculara si microneurochirurgie vasculara din Romania. Medicul lucreaza in Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare Bucuresti, pe care l-a si condus, ca director general adjunct, in perioada 1995-2004. Profesorul universitar Danaila, membru titular al Academiei Romane, va deschide lista de candidati a PNL Bucuresti pentru Senat, conform unor surse din formatiunea liberala citate de Digi24.

Pe locul doi pentru Senat, PNL Bucuresti il propune pe analistul economic Florin Citu.

Spre deosebire de lista de candidati pentru Senat, cea pentru Camera Deputatilor are pe primele pozitii doar oameni politici, incepand cu prim-vicepresedintele PNL Bucuresti, Adriana Saftoiu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.