Alina Gorghiu a declarat luni ca il va propune pe Dacian Ciolos drept candidat al PNL pentru functia de prim ministru in mandatul urmator. Aceasta a precizat ca premierul Ciolos a acceptat propunerea.

"Dacian Ciolos va fi propunerea pe care azi o voi face colegilor mei, in cadrul Biroului Politic National. Evident ca nu faceam aceasta propunere daca primul ministru nu si-ar fi dat acceptul", a spus Gorghiu, care a mentionat ca primul ministru nu se va inscrie in niciun partid politic, asa cum a promis.

Acest lucru "nu ne incurca, nu ne deranjeaza, ba impotriva", a spus Alina Gorghiu, care a subliniat ca "in statutul PNL nu exista niciun impediment in a desemna ca si candidat o persoana care nu e membra a PNL".

Sefa PNL a adaugat ca singura conditie a primului ministru a fost respectarea platformei pe care a lansat-o recent, Romania100, scrie hotnews.ro.

Liderii PNL s-au intalnit, luni, cu premierul Dacian Ciolos la Guvern, pentru a discuta despre coordonarea programului de guvernare al liberalilor cu platforma lansata de Ciolos.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.