Fostul premier Victor Ponta atrage atentia asupra faptului ca "Guvernul Iohannis - Ciolos" a venit la putere in urma unor demonstratii neautorizate, iar sambata, cand a avut loc marsul "Lupta pentru Basarabia" organizat de Platforma Unionista "Actiunea 2012" s-a folosit forta impotriva manifestantilor.

«Ultima data cand in Romania jandarmii au primit ordin sa atace manifestantii s-a intamplat la inceputul lui 2012 cand era Guvernul "Basescu - Boc"!

2012-2015 in timpul Guvernului "Ponta - USL" nu s-a folosit niciodata forta impotriva unor oameni care protestau, indiferent de motivul si manifestarile acestora!

Guvernul "Iohannis- Ciolos" a venit la Putere in urma unor demonstratii publice NEAUTORIZATE! Azi au folosit forta impotriva participantilor la "Marsul unionist"! Si va fi din ce in ce mai rau!», a scris fostul presedinte al PSD pe Facebook.

Cativa participanti au fost retinuti, sambata, in Piata Victoriei, dupa ce unii dintre manifestanti au incercat sa forteze cordonul de jandarmi.

Incidentele au izbucnit in momentul in care participantii la mars au vrut sa intre pe Calea Victoriei.

Nemultumiti ca nu sunt lasati ca isi continue marsul, unii dintre protestatari s-au imbrancit cu jandarmii, iar unii dintre acestia au fost ridicati de fortele de ordine, care i-au luat de maini si de picioare si i-au dus la masinile Jandarmeriei pentru a fi legitimati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.