Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un nou atac la adresa premierului Dacian Ciolos si a tehnocratilor, informeaza evz.ro.

"In Romania ruleaza filmul SF 'Onestitatea lui Ciolos'!

Motiune simpla impotriva Ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, pentru neplata la timp a subventiilor catre agricultori. Motiunea este adoptata de Parlament, dar 'onestul' Dacian Ciolos stabileste ca ministrul ramane in guvern.

Motiune simpla impotriva Ministrului Justitiei, Raluca Pruna. Motiunea este adoptata de Parlament, dar 'onestul' Dacian Ciolos stabileste ca Raluca Pruna (...)ramane in guvern.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, cu membri de familie puternic implicati in piata medicamentelor si cu un mare numar de oameni din aceeasi piata adusi in minister, este mentinut in functie de 'onestul' Dacian Ciolos.

Tot 'onestitatea' il face pe Ciolos sa-si imprastie ministrii si secretarii de stat prin mai multe partide, pentru ca informatiile cu privire la "atmosfera” despre el trebuie cunoscuta si inainte si in timpul si, mai ales, imediat dupa alegeri", a scris Basescu pe Facebook.

Iata mesajul integral al fostului sef de stat:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.