Fostul premier Victor Ponta sustine ca premierul Dacian Ciolos a plagiat de la el titlul programului "Romania 100", scrie evz.ro.

Ponta este de parere ca programul lui Ciolos este "o adunatura de lozinci, de genul, sa fie bine, ca sa nu fie rau", noteaza realitatea.net.

"Ciolos m-a plagiat doar la titlu / restul nu ( inca) - si nici eu pe el!

1. Programul "Romania 100" lansat in 2014 era un proiect national pentru toti romanii , indiferent de optiunea lor politica / cel lansat acum de Dl Ciolos este doar o lozinca politica pentru PNL si USR

2. Programul USL din 2012 cu care am candidat la functia de Prim Ministru era un document de sute de pagini, elaborat de sute de oameni in peste 1 an de zile, prezentat si dezbatut in mass media si de public o perioada lunga de timp/ Programul Dlui Ciolos este o adunatura de lozinci de genul "sa fie bine sa nu fie rau" care nu contin de fapt cel mai important aspect : CUM o sa faci ce propui?

3. Eu am anuntat din 2011 ca fac politica si candidez la functia de Prim Ministru sustinut de USL/ Dl Ciolos intai ne-a mintit ca e tehnocrat si sta doar un an ; acum vrea sa fie ales Prim Ministru FARA SA CANDIDEZE

4. Eu am candidat in numele USL pentru a ii reprezenta pe romani / Dl Ciolos comite acea incredibila ticalosie de a isi justifca ambitiile personale prin moartea unor oameni nevinovati la "Colectiv"

Acum inteleg ce ii uneste pe Iohannis cu Ciolos - cinismul si capacitatea de a folosi politic moartea unor oameni nevinovati!

Vai de Romania - sau Ghinion?", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.