Presedintele PNL, Alina Gorghiu, lanseaza un atac la adresa primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, dupa ce s-a decis a se cenzura mitingul programat sambata de liberali pentru sustinerea premierului Dacian Ciolos si al guvernului, scrie psnews.ro si ziare.com.

"Ce naste din Iliescu, comunism respira

Am aflat ca Primaria Capitalei a decis cenzurarea manifestatiei publice pentru care PNL a facut zilele trecute demersurile institutionale.

Dupa 1989, doar o administratie pesedista a mai indraznit sa interzica organizarea unui miting. PSD = partidul impotriva justitiei, impotriva democratiei, impotriva libertatilor civice si politice.

Politica pumnului in gura nu e vreo noutate pentru Partidul Mineriadelor, din care face parte doamna primar.

In afara reflexelor totalitariste ale PSD, acest refuz mai arata si teama fata de fortele care isi doresc sa impinga Romania inainte: axa reformatoare Klaus Iohannnis-PNL-Dacian Ciolos.

Cer Primariei Capitalei sa intre urgent in legalitate si sa acorde aprobarea pentru desfasurarea mitingului PNL", a scris Gorghiu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.