Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca atat partidul sau, cat si USR vor sustine propunerea Dacian Ciolos premier dupa alegeri, iar platforma anuntata de acesta ea o vede ca pe startul unei campanii cu Dacian Ciolos prim-ministru.

”Dacian Ciolos va fi numitor comun al unei formule pe care eu o consider esentiala in acest moment in Romania pentru schimbarea de care avem nevoie. Si noi, si USR vom sustine propunerea de prim-ministru Dacian Ciolos si cumva platforma aceasta e startul unei campanii cu Dacian Ciolos prim-ministru. Asa o vad eu, ramane sa ma contrazica Dacian Ciolos daca nu e asa”, a afirmat Alina Gorghiu.

Ea a spus ca, de partea cealalta, PSD defileaza cu Liviu Dragnea prim-ministru.

Gorghiu a vorbit si despre performantele actualului Cabinet: ”Acest guvern a avut si lucruri bune, a avut si stangacii, insa sustinerea noastra a fost constanta pentru Dacian Ciolos”.

Intrebata daca are incredere in Dacian Ciolos, Alina Gorghiu a raspuns: ”Incredere e putin spus, imi asum acest parteneriat daca si domnul Dacian Ciolos isi va dori”.

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, la Digi 24, ca in perioada urmatoare va veni cu o "platforma" de principii si valori care ar putea fi continuate dupa alegeri, pe care o va propune public, iar apoi ar putea sa o discute cu partide precum PNL si USR, dar nu a oferit un raspuns clar daca doreste sau nu sa ramana premier dupa alegeri.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, duminica seara, la Romania TV, ca PNL a trimis Primariei Bucuresti o solicitare pentru a autoriza organizarea unui miting in Piata Victoriei, sambata viitoare, pentru sustinerea Guvernului tehnocrat, actiune la care sunt asteptate aproximativ 50.000 de persoane, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.