Sotia premierului Dacian Ciolos, Valerie Ciolos-Villemin, a declarat, sambata seara, la Alba Iulia, ca isi doreste sa se implice mai mult in proiectul ”Cumintenia Pamantului” pentru a ”promova niste valori in aceasta tara si a da incredere oamenilor ca au cu ce se mandri”.

”As vrea sa ma implic mai mult si la proiectul cu Brancusi. O sa vedem ce o sa fie cu el.(…) Sa putem promova niste valori in aceasta tara si sa dam incredere oamenilor ca au cu ce se mandri si se pot hrani din ceea ce este aici; si celor plecati in strainatate. Acele milioane de oameni. Am aflat cu stupoare ca patru milioane de oameni sunt in afara si acesta e totusi un mare semn de intrebare”, a spus Valerie Ciolos-Villemin, sambata seara, la finalul unei gale caritabile care a avut loc la Alba Iulia, in timpul careia a si cantat.

Intrebata ce va face dupa ce sotul sau, Dacian Ciolos, nu va mai fi premier si daca isi dopreste sa ramana in Romania, Valerie Ciolos-Villemin a spus ca isi doreste asta.

”Eu as vrea, as vrea, dar o sa vedem cum o sa ne prinda viata. Vreau sa cant, o sa cant in continuare”, a spus sotia premierului.

Valerie Ciolos-Villemin a mai spus ca a venit la Alba Iulia pentru a oferi sustinere femeilor din municipiu in gala caritabila.

”Aveti o comunitate foarte speciala. Aici este un eveniment pentru femei. E cam nevoie mare de sustinere pentru ele, sa se afirme mai mult valorile feminine in societate. Noroc ca suntem intr-o tara si pe un continent unde putem, ca femei, sa ne exprimam. Cred ca e important ca fiecare dintre noi, femeile, sa ne asumam aceste calitati si valori feminine, sa putem merge mai departe”, a mai spus Valerie Ciolos-Villemin.

Sotia premierului Dacian Ciolos, Valerie Ciolos-Villemin, a participat, sambata seara, la Alba Iulia, la o gala caritabila organizata de Centrul de Resurse - Academia Doamnelor Alba Iulia, la eveniment fiind si ministrul Justitiei, Raluca Pruna, dar si actrita Oana Pellea, scrie News.ro.

Citeste si:
Patru valori care pot defini companiile viitorului
Patru valori care pot defini...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.