Ponta a primit citatie din partea procurorilor pentru a fi audiat din nou in dosarul in care apare numele lui Tony Blair, iar la iesirea din sediul DNA, a facut declaratii scurte pentru presa.

"Am dat declaratii in fata judecatorului de la Inalta Curte, mi-am sustinut declaratiile, nu am schimbat nimic", a spus fostul premier la iesirea din sediul DNA, citat de antena3.ro.

"Hai sa nu ne facem de ras, chiar vreti sa il vedeti pe Tony Blair la DNA Ploiesti? Cred ca ar fi interesant, dar ma aveti pe mine momentan la DNA.", a raspuns fostul presedinte al PSD dupa ce a fost intrebat daca va fi audiat si politicianul britanic in acest caz.

Potrivit procurorilor, Ponta ar fi beneficiat de 220.000 de euro de la Sebastian Ghita pentru a organiza vizita lui Tony Blair in Romania, iar in schimbul banilor l-ar fi desemnat pe omul de afaceri drept candidat pe listele PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.