Presedintele PNL, Alina Gorghiu, spune ca ”intr-o Romanie normala” se impune ca proiectele sa fie continuate, precizad ca e normal ca un ministru tehnocrat sa vina la un eveniment politic si sa vorbeasca despre politicile publice, in contextul in care ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a participat la Consiliul National de Coordonare al PNL.

”Vorba unui slagar adaptat la politica: v-am vazut, mi-ati placut ce ramane de facut? O sa colaboram, sunt sigura. Un ministru tehnocrat accepta invitatia unui partid politic la o dezbatere legata de programul de guvernare si vorbeste despre politicile publice ale acestui guvern in domeniul sanatatii. Asta e Romania normala care impune continuitate pe proiecte, ceea ce va face si PNL in mai putin de doua luni, cand ajungem la guvernare”, i-a spus Gorghiu lui Voiculescu.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat, sambata, pe Facebook, ca a raspuns pozitiv invitatiei PNL de a participa la Consiliul National al acestei formatiuni, pentru a sustine un discurs despre sistemul sanitar, ”cum l-a gasit si ce se poate face mai departe pentru insanatosirea lui” si a mentionat ca nu va candida la aceste alegeri parlamentare, scrie News.ro.

Intrebat ulterior daca si-ar dori ca Voiculescu sa devina membru PNL, Gorghiu a spus ca aceasta este "optiunea fiecarui om" care nu are calitatea de membru de partid.

"Cu un ministru acum pe functie in viitor poti colabora in diverse forma. Este un om care din punctul meu de vedere are deja suficienta expertiza in politicile publice din domeniul sanatatii ca sa poata contribui pe viitor in orice forma, depinde care vor fi nevoile la un moment sau altul ale PNL. Nu cred ca daca o sa i se ceara sprijinul, ajutorul in eleborarea (politicilor-n.r.) va spune nu in viitor. Deci nu am nici un fel de plan in acest moment cu domnia sa, dar nu exclud o colaborare", a explicat ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.