Alina Gorghiu acuza PSD ca "impune un ritm scazut al campaniei electorale", in comparatie cu PNL, scrie dcnews.ro.

"Suntem la doua luni distanta de alegerile parlamentare din 11 decembrie si incep sa ma intreb daca cei de la PSD sunt dispusi sa intre vreun pic in regimul electoral. La ei e liniste, parca pe tacute se face totul - strangere de semnaturi, depunere de candidaturi, liste, oameni si programe. In realitate, PSD nu doreste o campanie in care sa discute despre persoane si despre candidati – nici macar despre cei direct interesati, adica viitorii parlamentari. In realitate PSD cauta sa impuna un ritm scazut al campaniei electorale, fara evenimente si fara emotie deoarece are constiinta clara ca o campanie intensa i-ar defavoriza foarte mult.

Noi, #PNL, vrem sa vorbim despre programe de guvernare si oameni si integritate. Despre teme care sa nasca dezbatere si sa mobilizeze oamenii sa vina la vot. Din sondajele noastre reiese ca doar 29% dintre romani vor fi dispusi sa voteze pe 11 decembrie, cu 13% mai putin fata de parlamentarele din 2012. PSD vrea sa reduca totul la tacere.

#PNL are insa datoria sa promoveze o campanie corecta, cinstita si bazata pe programe relevante. Primul semnal va fi dat maine la Consiliul National de Coordonare! Reconstruim Romania!" a scris Gorghiu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.