Fostul premier Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa ministrilor din Cabinetul Ciolos, despre care declara ca au imunitate absoluta doar pentru ca sunt "tehnocrati", infromeaza dcnews.ro si antena3.ro.

"Daca esti 'Tehnocrat' ai imunitate absoluta - indiferent ce faci si indiferent ce se afla despre tine! Cred ca asta vede deja toata lumea si mai ales asta va conta in votul din 11 Decembrie.

Va rog sa va imaginati ca un ministru din Guvernul 'Ponta' avea atata tupeu sa minta ca a obtinut 792.000 lei (aproape 200.000 euro) chirie pentru un site care nu functioneaza?! Era retinut din birou si dus direct la instanta sa fie arestat! Dar Ministrul Grigorescu isi vede linistit pana la capat de distrugerea sistemului energetic romanesc (pana importam tot din alte tari)!

Imaginati-va ca unui ministru din Guvernul 'Ponta' i se publica in presa numele de informator al Securitatii, data semnarii angajamentului si numarul dosarului de retea? In aceeasi zi se convocau la ora 18 pe Facebook 'tinerii anticomunisti' si veneau Mandruta si Clotilde cu megafonul sa ceara sa mearga toti in fata la Palatul Victoria! Dar ministrul Dumitru sta linistit la Minister ca nu cumva sa cerceteze cineva si alte teze de doctorat in afara de Ponta, Oprea si Toba!", scrie Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.