Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa Monicai Macovei , cea pe care fostul premier a acuzat-o de-a lungul timpului, de tradare de tara, oferind si cateva exemple care, dupa parerea sa, sunt adevarate probe, noteaza antena3.ro.

La randul sau Macovei este cea care a solicitat Baroului Bucuresti retragerea dreptului de a profesa ca avocat, scrie stiripesurse.ro.

"Cel mai mare rau pentru orice tara il reprezinta tradatorii (sau "cozile de topor" cum se spune popular). Acei cetateni ai sai care au fost pregatiti, sprijiniti, platiti ca sa faca rau din interior, sa distruga, sa spuna si sa faca ceea ce adversarii din afara nu vor sa isi murdareasca mainile facand ei direct!

Monica Macovei este un prototip pentru 'cozile de topor' ale Romaniei - mereu bine platita si sprijinita, lipsita de orice rusine sau remuscare, denigrator profesionist al Romaniei, 'implantata' in organizatii neguvernamentale care luptau impotriva Romaniei, apoi devenita ministru si europarlamentar (chiar ma uit cum ii numeste acum "penali" pe Basescu si pe Blaga care au facut-o ministru si apoi i-au dat postul de europarlamentar. Ei au promovat-o crezand ca o vor folosi doar ei ca arma impotriva adversarilor politici si iata ca acum culeg ce au semanat. Acum Macovei si-a gasit un nou loc langa Klaus Iohannis pe care insa il sprijina 'conditionat', cat timp si doar in momentele in care acesta este 'disciplinat' si nu creaza probleme 'Stapanilor' din afara!", a scris fostul presedinte al PSD pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.