Fostul presedinte Traian Basescu inventariaza actiunile procurorilor impotriva sa si a familiei sale, subliniind ca nu ar fi surprins daca Laura Codruta Kovesi ar dipspune masuri de supravehere chiar si impotriva nepotilor sai, scrie hotnews.ro.

"In 3 luni, la cererea Procurorului General Nitu, imi erau redeschise nu mai putin de cinci dosare penale si eram facut si inculpat intr-un dosar pentru o asa zisa amenintare urmare a unei reclamatii sustinuta de 120 parlamentari PSD, iar in alt dosar deveneam suspect pentru spalare de bani, dosar ce fusese inchis cu multi ani in urma pentru ca nu exista fapta reclamata de voiculescianul Ciuvica. Precizez, dosarul a fost inchis pe inexistenta faptei si nu pe imunitate. Mai mult, chiar ICCJ dispune mentinerea solutiei Parchetului General. Mai mult, se redeschide si dosarul Mihaileanu, de asemenea inchis pentru inexistenta faptei reclamate de 12 senatori PSD in frunte cu Iorgovan", scrie Basescu pe Facebook.

"Eu nu am nimic cu institutiile care s-au consolidat in mandatele mele, dar am cu procurorii care au vrut sa-si asigure propria glorie si pe seama sacrificarii familiei mele. Iar cand vine vorba de familia mea, pentru a nu fi atacati public, probabil, foarte putini judecatori ar avea curajul sa contrazica DNA", a adaugat presedintele PMP.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.