Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a transmis un nou mesaj in care asociaza PNL cu premierul Dacian Ciolos si presedintele Klaus Iohannis, scrie hotnews.ro.

"Toti cei care au condus Romania in ultimii ani sunt impreuna acum, in acelasi cartel, pentru a pune mana din nou pe statul roman. Toti au aceleasi obsesii si aceiasi adversari: romanii care ies in strada, americanii si UE, justitia care nu mai raspunde la comenzi, Premierul si guvernantii care nu le mai hranesc mafiile, Presedintele care isi vede de treaba. Nu avem dreptul sa-i lasam pe Liviu Dragnea, Victor Ponta, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Gabriel Oprea sa revina la conducerea Romaniei. Sunt ei, pe de-o parte, PSD, ALDE, PMP, cu stridentele nationaliste, religioase si inapoierea social-economica si, pe de alta parte, noi, cei din PNL, Presedintele Romaniei, Prim-ministrul si toti cei care vor binele Romaniei", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Liderul liberal a transmis si un mesaj simpatizantilor PNL, noteaza evz.ro. "Mesajul meu pentru toti simpatizantii si membrii PNL, mai ales acum cand trecem printr-un moment foarte dificil, este sa luptam asa cum am mai facut-o pana acum, sa strangem randurile asa cum s-a intamplat si in noiembrie 2014 si sa castigam impreuna aceste alegeri".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.