Dupa ce Vasile Blaga a anuntat, miercuri, ca in urma acuzatiilor care i s-au adus miercuri de catre DNA isi depune demisia din functia de copresedinte al PNL si sef al campaniei partidului la alegerile parlamentare din 11 decembrie, copresedintele PNL Alina Gorghiu, comenteaza implicatiile politice ale acestei decizii, scrie evz.ro.
"Regret situatia deloc confortabila in care se afla colegul si prietenul nostru, dl copresedinte Vasile Blaga, si am totala incredere in prezumtia de nevinovatie. In privinta implicatiilor politice, Partidul National Liberal pierde un stalp al constructiei sale, in urma acestei demisii. In acelasi timp, demisia copresedintelui PNL este un exemplu de onoare si consecventa, care arata, inca o data, diferenta majora dintre partidul nostru si toti ceilalti. Diferenta este ca, desi prezumtia de nevinovatie este aceeasi pentru toata lumea, doar cativa au demnitate si respect fata de partidele pe care le reprezinta si fata de electorat., dupa ce acesta a fost pus sub acuzare de DNA pentru trafic de influenta si primirea a 700.000 de euro", a scris Gorghiu pe Facebook.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.