Valentin Mircea, seful Corpului de Control al Guvernului, face dezvaluiri despre comportamentul lui Gabriel Oprea din perioada in care era vicepremier, scrie Adevarul.
"Azi, la masa, la cantina de la Guvern, am avut ocazia sa aflu cateva crampeie din comportamentul gheneralului Oprea, pe vremea cand facea pe vice prim-ministrul. Insulte, aroganta, amenintarea celor care nu faceau ce vroia el (”tu vrei sa iti rup picioarele?”), umilirea tuturor (cand intra in sala de sedinte de guvern, toti cei din aparatul de lucru si secretariat trebuiau sa se ridice in picioare, in momentul in care trecea ”maretul” pe langa ei), folosirea personalului pentru indeplinirea unor sarcini personale (cumparaturi etc). La noi in Oltenia exista o vorba: ”s-a urcat scoafa in copac si acum se crede privighetoare”, a scris Valentin Mircea pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.