Fostul premier, Victor Ponta, arata ca presedintele PMP, Traian Basescu, este la momentul actual atacat de ”monstrul” pe care el insusi l-a creat, si anume justitia, scrie digi24.ro.

"Acest comentariu survine dupa ce Ioana Basescu a fost pusa sub control judiciar de procurorii DNA.

Un singur comentariu: Traian Basescu este exact Victor Frankenstein din romanul faimos scris acum 200 de ani. Daca nu l-a citit la timpul potrivit sau daca a crezut in mod naiv ca el va avea alta soarta e doar problema lui. Acum se jeluieste degeba!

Problema noastra cu adevarat este ca dupa doua secole noi in Romania aplicam inca metodele barbare din Antichitate sau din Evul Mediu prin care facem "Justitie" pedepsind familia (parinti, frati, copii) care nu au nicio alta vina in afara de a fi rude apropiate!

Si asta este deja pentru toti cei care vrem sa nu mai acceptam aceste metode si abuzuri si sa traim intr-o societate libera si moderna!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.