Premierul Dacian Ciolos i-a raspuns liderului PSD Liviu Dragnea, care afirmase ca seful Executivului nu a vorbit limba romana, ci "limba tehnocratilor", spunand ca el nu vorbeste si nu vrea sa invete "limba demagogiei si a populismului", iar in Parlament a prezentat cifre, asa cum i s-a cerut.

"Domnul Dragnea imi spune ca nu intelege romana pe care o vorbesc. Nu stiu, probabil. Eu nu vorbesc si nici nu vreau sa invat limba romana a demagogiei, a populismului, a spune lucruri doar de dragul de a da bine. Mi-ati cerut cifre, am venit si v-am adus cifre", a spus premierul.

El a aratat ca intentia sa a fost ca cifrele prezentate sa nu ramana doar cifre, ci sa fie folosite pentru cresterea nivelului de trai, iar raspunsul pentru acuzatiile lui Liviu Dragnea, potrivit carora cresterea economica nu se vede in buzunarele romanilor, este ca banii nu se vad "inca".

"Poate problema este ca aceasta crestere anul acesta nu s-a vazut nici in buzunarele clientelei politice. Probabil ca asta afecteaza mai mult", a adaugat Ciolos.

El a mai afirmat ca limba romana pe care o vorbeste este una "directa, clara" si spune lucrurilor pe nume, iar criticile potrivit carora Guvernul nu a comunicat suficient nu sunt corecte, avand in vedere ca el a preferat sa faca decat sa vorbeasca, potrivit News.ro.

"Atunci cand acest Guvern e acuzat ca nu face destul si nu vorbeste destul, cred ca ar trebui sa ne uitam daca nu cumva in trecut s-a vorbit prea mult si s-a facut prea putin", a conchis Ciolos.

Liviu Dragnea a afirmat luni, in Parlament, ca ceea ce a prezentat premierul Dacian Ciolos nu reprezinta realitatea. ”Ceea ce a prezentat astazi, premierul, pe mine si pe colegi si pe romani ingrijoreaza foarte mult. Astazi, domnul Ciolos nu a vorbit in limba romana, ci limba tehnocratilor, care suna strain si este rupta de realitate”, a afirmat liderul PSD, precizand ca premierul a spus ca a avut in intentie sa presteze un alt tip de guvernare, un alt mod de a guverna, transparent, responsabil si predictibil, dar exemplul de transparenta este intentia de a modifica Codul Fiscal pe furis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.