Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost audiat joi de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in calitate de martor in dosarul fostului viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu.

La iesirea de la DNA, Tariceanu a precizat ca nu a avut loc nicio confruntare intre el si Bogdan Olteanu, informeaza Agerpres.

"Am fost audiat in calitate de martor in dosarul in care este inculpat Bogdan Olteanu si, avand in vedere ca cercetarea nu este publica, alte informatii nu pot sa va dau. Nu a avut loc nicio confruntare (cu Bogdan Olteanu — n.r.) si avand in vedere ca stiti ca nu sunt adeptul telejustitiei n-am sa va fac nicio alta declaratie", a afirmat Calin Popescu-Tariceanu.

"In aceasta dimineata, la ora 9,00, domnul Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului Romaniei, a fost invitat la DNA. Invitatia a fost trimisa cu doua zile in urma, dar presedintele Senatului nu a facut-o publica pentru a vedea daca DNA continua sa scurga informatii spre presa in scopuri propagandist-electorale. Presa a aflat si este prezenta la DNA inaintea audierii. Asa cum s-a intamplat si in situatii anterioare, similare, presedintele Senatului nu va face declaratii presei la DNA", se arata intr-un comunicat al Senatului transmis AGERPRES.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.