Premierul Dacian Ciolos i-a indemnat la inceput de an scolar pe elevi sa aiba incredere in fortele proprii si sa nu caute doar note bune si "titluri goale de continut", care nu le aduc progrese in plan personal.

"Va indemn sa aveti incredere in voi, in calea voastra, sa va tineti de ea, sa nu cautati neaparat doar note bune, sa cautati sa asimilati si sa intelegeti ceea ce asimilati, sa nu cautati titluri goale de continut, asa cum fac unii, pentru ca sunt obtinute fara ca ceva in voi sa progreseze.

Cred ca scoala romaneasca trebuie sa vina cu o schimbare de perspectiva, scoala trebuie sa va lase spatiu sa va exprimati si sa invatati responsabilitatea", a spus premierul, la Liceul Carol I din Fetesti, unde a participat la deschiderea anului scolar.

Ciolos a precizat, totodata, ca actuala generatie de elevi "va fi cea care va definitiva procesul de schimbare a Romaniei", transmite Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.