Politica8 Septembrie 201617:30

Lectura de un minut

Premierul Dacian Ciolos raspunde solicitarii presedintelui PSD Liviu Dragnea de a merge in fata Parlamentului sa prezinte situatia economica.
"E foarte buna initiativa presedintelui PSD pentru ca va da posibilitatea premierului Dacian Ciolos sa mearga in Parlament si sa arate ca datele economice din acest an sunt foarte bune. E vorba de o crestere economica de 6% in trimestrul doi, sunt incasari peste program", a declarat joi Liviu Iolu, purtator de cuvant al Guvernului. Acesta a precizat ca este o ocazie pentru premier de a atrage atentia si asupra intitiativelor parlamentare care pun presiune pe buget si pe deficitul bugetar stabilit de Parlament, transmite HotNews.

Presedintele PSD Liviu Dragnea i-a transmis joi o scrisoare deschisa premierului Dacian Ciolos in care ii cere sa prezinte "de urgenta" un raport privind situatia economica a tarii in fata Parlamentului, dupa ce, potrivit acestuia, au aparut "mai multe semnale alarmante privind intentia Guvernului de a lua o serie de masuri ingrijoratoare, cum ar fi plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, majorarea taxelor pentru cei cu activitati independente prin schimbarea radicala a Codului Fiscal".Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.