Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) a votat miercuri respingerea rapoartelor comisiilor de specialitate care au stabilit ca fostul ministru de Interne Petre Toba si primarul din Voluntari Florentin Pandele nu au plagiat.

Consiliul General a votat cu o singura abtinere ca presedintele CNATDCU sa numeasca noi comisii de experti din exterior care sa faca o noua evaluare.

In sedinta Consiliului General de miercuri s-a votat asupra rapoartelor prezentate de comisii in cazul celor doi. Au existat 29 de voturi de respingere a rapoartelor, 2 voturi pentru acceptarea rapoartelor si 2 abtineri. astfel, in urma sedintei, s-a decis respingerea rapoartelor comisiilor de lucru care au stabilit ca Petre Toba si Florentin Pandele nu au plagiat.

Consiliul General a mai votat, cu o singura abtinere ca presedintele CNATDCU sa numeasca o noua comisie formata din "personalitati din exterior Consiliul General" care sa dea un verdict final supra intrebarii daca a fost sau nu a fost plagiat.

Comisia de specialitate din cadrul CNATDCU a stabilit ca ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Petre Toba, nu a plagiat, propunerea specialistilor fiind de pastrare a titlului de doctor. Comisia care l-a exonerat pe Toba de acuzatia de plagiat e compusa din Marin Claudiu Tupulan, Veronica Mihalache si Cristian Nita, precizeaza HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.