Fostul premier Victor Ponta a fost citat la DNA Ploiesti, intr-un nou dosar in care are calitatea de suspect.

Victor Ponta este suspectat de folosirea influentei pe care o avea ca lider politic. Este al doilea dosar in care fostul premier este suspectat de coruptie.

La DNA a ajuns si deputatul Sebastian Ghita, citat in acelasi dosar in care a fost chemat si Victor Ponta. Acesta a spus ca nu i s-a comunicat in ce calitate a fost chemat.

Fostul premier a mai fost in aprilie la DNA Ploiesti, cand a fost citat intr-unul dintre dosarele lui Sebastian Ghita, scrie Digi24.

Fapta ar viza o suma de bani incasata de Victor Ponta in folosul PSD.

In dosar este vehiculat numele fostului premier britanic Tony Blair. Banii ar fi venit de la o persoana care acceptat sa dea o suma de bani pentru organizarea acestei intalniri, in schimbul candidaturii intr-un colegiu eligibil la alegerile parlamentare din 2012.

La DNA a ajuns si deputatul Sebastian Ghita, citat in acelasi dosar in care a fost chemat si Victor Ponta.

Acesta a spus ca nu i-a fost comunicata calitatea sub care a fost citat, dar ca „dupa cum i-am vazut pe dansii acolo la unitatea de elita ca fac dosare, sper sa nu ajungem sa ne intrebe de intalnirea din Africa de Sud dintre Ponta, Blair si Obama.”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.