Primarul Capitalei, Gabriela Firea, face apel catre Guvern pentru a interveni in ceea ce priveste reglementarea tarifelor la asigurarile auto obligatorii pentru ca protestele transportatorilor sa nu ia amploare, potrivit unui comunicat al municipalitatii, noteaza antena3.ro.

"Fara discutii, fara masuri clare de reglementare a RCA, aceste proteste vor continua in detrimentul tuturor. Am inteles ca au fost blocate soselele de centura din marile orase si ca, mai mult decat atat, ar avea loc un protest general in data de 15 septembrie, la doar cateva zile de la inceperea scolii si cand traficul va fi oricum ingreunat. Este o situatie dificila, atat pentru transportatori, care am inteles ca sunt coplesiti de noua valoare a RCA, cat si pentru ceilalti soferi care nu pot ajunge la serviciu, acasa, gradinite, scoli etc", a declarat Firea, citata de stiripesurse.ro.

Citeste mai mult aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.