Fostul premier Victor Ponta anunta un scenariu sumbru pentru romani in 2017, fiind de parere ca stabilirea alegerilor pentru parlamentare pe 11 decembrie are o motivatie ascunsa a actualilor guvernanti, informeaza antena3.ro.

"Ceea ce e mai grav e ca, avand alegeri in 11 decembrie, cu siguranta nu avem anul asta bugetul pe 2017. Si atunci vei avea doar doua variante: sa te certi cu FMI si CE ca ai deficit peste 3% - ceea ce Ciolos si Iohannis nu vor face niciodata, ei mai bine se cearta cu romanii decat cu nemtii -, sau sa faci ca Basescu in 2010, sa tai sau sa maresti TVA la 24 la suta sau sa bagi alte taxe. De aceea Ciolos are interesul ca noul buget sa fie votat dupa alegeri. Tineti minte 2009? Si Geoana, si Basescu spuneau ca o sa fie bune. A venit 2010 si a cazut tot", a declarat Victor Ponta, citat de dcnews.ro.

Ponta mai este de parere ca actualul prim-ministru isi mai doreste un mandat, motiv pentru care face calcule politice riscante, ce ar putea aduce Romaniei prejudicii financiare grave.

Citeste mai mult aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.