Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu participat la Scoala de vara a Tineretului Aliantei Liberalilor si Democratilor si Organizatiei Femeilor Liberal Democrate, sustinand ca in ciuda faptului ca ALDE este un jucator important pe arena politica, partida nu este castigata.

"Ceea ce ne propunem este obtinerea unei reprezentari parlamentare pentru electoratul liberal in viitorul Parlament. Suntem singurul partid de factura liberala in momentul de fata in Romania, iar actiunea si programul nostru politic se vor axa pe doua directii din care una este cea legata de apararea drepturilor si libertatilor individului, astazi puse serios in pericol de derapajele de la statul de drept pe care le intalnim din ce in ce mai frecvent prin forma abuzurilor si exceselor care se petrec impotriva simplilor cetateni. Si al doilea element este cel legat de performanta economica, de cresterea economica, lucru esential pentru realizarea bunastarii pentru cetateni.

Am reusit sa confirmam. Suntem in momentul de fata considerati unul dintre jucatorii de pe scena politica. Nu considerati ca partida e castigata pentru alegerile parlamentare. Va fi o lupta dura. Luati lucrurile foarte in serios.

Am ambitia ca in 2020 sa fim al doilea partid al Romaniei. In 2020 ambitia mea e sa depasim PNL. Si avem toate sansele. Eu ma rog in fiecare seara sa ramana la conducerea PNL-ului cei doi lideri. Daca vom reusi sa performam la nivel local si la nivel guvernamental, putem sa ne consolidam in asa fel incat sa ne atingem acest obiectiv", a scris presedintele Senatului pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.