Liderul USR Nicusor Dan a anunat ca Dumitru Dobrev, consilierul general care a fost prins ca a votat la doua maini in sedinta de Consiliu General al Municipiului Bucuresti isi va da demisia, scrie antena3.ro.

"Dumitru Dobrev isi va prezenta luni demisia de onoare din Consiliul General al Municipiului Bucuresti in urma incidentului in care a fost implicat in ultima sedinta a Consiliului cand a votat cu doua cartele.

Demisia unui bun jurist este o pierdere pentru grupul de consilieri, dar colegul nostru a inteles gravitatea gestului sau si ca, indiferent de circumstantele in care el are loc, USR nu va fi niciodata de acord cu un astfel de comportament. Nu vom ezita sa ne recunoastem greselile pentru ca nu vrem sa facem politica asa cum au facut partidele si politicienii in ultimii 27 de ani.

Dumitru Dobrev si USR isi cer scuze fata de bucuresteni pentru incident si ii asigura ca asa ceva nu se va mai repeta. USR este o organizatie transparenta si corecta si va ramane fidela acestor principii in toata activitatea sa politica", a scris Nicusor Dan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.