Actualul presedinte PSRO Mircea Geoana a declarat, referitor la discutiile cu PRU, ca "pericolul" ca Basescu si Tariceanu sa participe la viitoarea majoritate guvernamentala e foarte mare, in timp ce "o coalitie a partidelor mici poate reprezenta o solutie", scrie hotnews.ro.
"Am vazut in presa tot felul de speculatii. Asa ca cel mai bine este sa clarific eu situatia. Asa cum am spus si ieri, pericolul ca Tariceanu si Basescu, doi luptatori impotriva justitiei si a dezvoltarii Romaniei, sa fie veriga lipsa care va compune urmatoarea majoritate este extrem de mare. In principal din acest motiv, o coalitie a partidelor mici poate reprezenta o solutie. Dar nu in orice conditii. Ci o actiune in jurul PSRO, respectand criteriile si valorile noastre privind o alta politica economica si sociala, integritate, transparenta si directia pro-occidentala a Romaniei. Aceste lucruri nu sunt negociabile.

Cat despre faimoasele poze, o discutie nu inseamna un acord. Iar discutiile viitoare cu toti posibilii parteneri vor depinde de respectarea acestor conditii si valori", a scris Geoana pe pagina de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.