Copresedintele PNL Alina Gorghiu lauda Guvernul tehnocrat si apreciaza initiativa Guvernului de a evalua gradul de pregatire al Romaniei intr-o situatie similara celei din Italia privind cutremurul, scrie obiectiv.info.
"Seismul din Italia este o tragedie si pentru Romania: bilantul victimelor din randul cetatenilor nostri se ridica la 11 persoane decedate, 6 ranite si o alta persoana disparuta. Familiile indoliate si toti cetatenii nostri, care sufera de pe urma cutremurului, trebuie sa simta ca statul roman le este alaturi. In acelasi timp, vreau ca cei care traiesc in tara sa se poata simti in siguranta si sa aiba incredere ca suntem, pe cat posibil, protejati in cazul unei catastrofe. De aceea, cred ca este buna initiativa Guvernului, de a evalua cat este de pregatita Romania sa faca fata unei situatii similare celei din Italia. Sper sa avem cat mai curand o analiza lucida si un plan de actiune. Inca o data, condoleante celor care au pierdut oameni dragi in aceasta tragedie, putere si incredere celor care au supravietuit!", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.