Fostul premier Victor Ponta sustine ca a depus, la organizatia PSD Gorj, solicitarea pentru candidatura sa la alegerile parlamentare, informeaza digi24.ro.

"Marea sansa (pentru Romania nu doar pentru PSD) este sa propuna oameni de mare calitate si competenta in viitorul Parlament/ oameni care sa recastige prestigiul si increderea pentru aceasta institutie fundamentala a unui stat democratic (nu intamplator a fost principala tinta a Sistemului si a Propagandei), care sa faca legi mai bune si sa controleze Guvernul sau Presedintele atunci cand e cazul (asa cum prevede Constitutia si principiul echilibrului intre puterile Statului)!

PSD este singurul partid care poate fara probleme sa propuna o lista "completa" - cu parlamentari care au fost activi si eficienti in mandatele precedente, cu oameni care deja au dovedit in Guvern si in autoritatile locale ca stiu si sa faca ( nu doar sa critice si sa injure)/ cu tineri de viitor si femei competente si implicate (cred ca "frumusetea" conteaza in politica doar daca e si interioara - altfel ca la concursurile de Miss) .

Sigur ca toata Propaganda se va napusti cu "armele" din dotare impotriva conducerii PSD ca sa admita numai candidatii agreati sau "certificati" de Sistem - oportunisti si obedienti, oameni fara nicio competenta si autoritate, subofiteri si ofiteri pe la diverse unitati, tremurand de frica propriei umbre sau santajati cu dosare obscure din trecut, samd! Ba chiar o sa ceara listele spre aprobare si Alina Gorghiu, si ONG urile lui Soros, si Rares Bogdan (noul prieten al PSD) , Madam Raluca Pruna sau Traian Basescu?!?

E importanta opinia structurilor locale ( eu am depus deja solicitarea la Organizatia mea PSD din Gorj) dar trebuie propusi si oameni noi si care vor fi utili in viitor - (sa ne amintim ca Emil Boc s-a afirmat intai la Bucuresti si apoi la Cluj, eu sunt bucurestean "adoptat" de Gorj, si exemplele sunt multiple!

Citeste si:
Administraţia Prezidenţială: Președintele Iohannis consideră...
Administraţia Prezidenţială:...

Imi doresc ca in 2016 parlamentarii PSD sa reprezinte vointa electoratului nostru si viziunea politica a conducerii PSD - nu interese ale unor oameni si sisteme care de 25 ii insulta si umilesc pe cei care ne voteaza / si care tot de 25 de ani isi doresc doar sa ne distruga!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.